Kroužky 2020/2021

Plakát kroužky 2020_2021.png

V pravém menu najdete nabídku kroužků.

Jak se přihlašovat:

V první řadě je potřeba si vytvořit na stránkách svůj účet - vpravo nahoře. Někdy je s tím trochu potíž, pokud by se Vám vůbec nedařilo (v rozpětí několika hodin), pište na email níže a my to budeme řešit s webmasterem. V údajích na svém účtu používejte svoje kontaktní údaje, i vlastní email, pokud se bude něco dít, budeme s Vámi přes něj komunikovat. Do kroužků, kde jsou spolu rodiče a děti (Veselý krokodýl a Keramika rodiče s dětmi) se jako účastníci přihlašují dítě i rodič. Kroužků se mohou účastnit jen přihlášené osoby. Děkujeme za pochopení.

Dál si vyberete kroužek a do něj se (děti) přihlásíte. V popisu kroužku najdete, kdy kroužek začíná a pokud jsme našli řešení tak i to, co se bude dít pokud opět dojde k uzavření činnosti z důvodu nějakého nařízení, opatření. S přihlášením do kroužku berete toto na vědomí a souhlasíte zároveň i s nabízenou alternativou.

Kontakt: info.ymcapodivin@gmail.com, nebo na tel 739 886676 - pište SMS.

Optaření v rámci soužití s COVIDEM.  Zámerně nepíšu boje, protože se s tím musíme naučit žít:

Desinfikujte a myjte si ruce si ruce, budete voňaví. Noste roušku, pokud nemáte důvod ji nenostit. Snižujete tak riziko, že pokud vám něco bude, půjdou všichni do karantény, nebo budou mít zdravotní problémy. Usmívejte se. I když není vidět ústa, na očích se to dá lehce poznat a zvyšujete tím výskyt dobré nálady.  Nesahejte v klubovnách na věci, na které sahat nemusíte, vše se pak musí předesinfikovat, přiděláváte tak práci sobě, nebo vedoucímu. Ve společných prostorách se zdržujte jen po nezbytně dlouhou dobu - na průchod, snížíte tím riziko že na vás skočí bacil, všichni víme, že jdou hlavně na ty, co stojí :-D. Choďte do kroužků zdraví. Když na vás skočí bacil, vyležte to, pokud byste moc zameškali, něco vymyslíme.

 

Krásný podzim. Vaše YMCA.

Informační systém Leprikón